Exclusieve huisparfums zijn een echte trend in de woonwereld. Niet alleen zien de geurkaarsen en geurende olielampen er hip uit, de prettige geuren doen wat met je interieur. Denk maar aan een versgebakken appeltaart of een verse bos bloemen op tafel, deze geuren geven je het gevoel van thuiskomen.

Een lekkere parfum of bodyspray geeft je een fris gevoel en dat wil je in je huis toch ook! De geur van huisdieren of bepaalde kookluchtjes zijn niet altijd even prettig in huis. We kennen allemaal wel het effect van vis of uien bakken, die lucht wil je niet te lang in je huis ruiken. Met het branden van een geurkaars of olielamp wordt de lucht gezuiverd en een fijne omgeving gecreëerd.

een-fijne-geur-doet-wat-met-je-interieur 2

Styling met geur

Bij het stylen van ons interieur, denken we meestal niet aan het gebruik van overheerlijke geuren. Toch is het belangrijk dat we rekening houden met diverse zintuigen. Het oog wil wat, dus maken stylen we ons interieur met mooie meubels en woonaccessoires in de kleuren die we mooi vinden. Een echo of ‘hol’ geluid in een ruimte wordt opgelost door het gebruik van materialen die de akoestiek verbeteren. Door met geur in huis te werken, wordt het thuisgevoel compleet gemaakt.

een-fijne-geur-doet-wat-met-je-interieur 4

Interieurversterkers

Je kan zelf variëren met luchtjes, dit is compleet afhankelijk van eigen smaak en gemoedstoestand. Een geurkaars, interieurparfum of geurende olielampen zijn niet alleen interieurversterkers, ze bieden ook gezondheidsvoordelen. Denk aan het verminderen van stress, het verbeteren van de nachtrust, verminderen van hoofdpijn en migraine en het geven van een mentale oppepper. Geur heeft zeer veel invloed in een omgeving, maar is toch vaak een ondergeschoven kindje als het om interieurs gaat. Ons reukorgaan is het sterkste menselijke zintuig en geur beïnvloedt 75% van onze dagelijkse emoties

een-fijne-geur-doet-wat-met-je-interieur 3

Bridgewater collectie

Sinds kort hebben wij de geurkaarsen, -zakjes, wax bars, roomspray (en nog veel meer) van het bekende merk Bridgewater in assortiment opgenomen. Naast onze prachtige meubels en woonaccessoires willen wij onze klant een complete interieurbelevenis aanbieden.

Wilt u meer informatie over de geuren van Bridgewater, of wilt u zelf komen snuffelen, welke geuren bij u en uw interieur passen? Maak dan een afspraak en bezoek onze winkel.