De afgelopen weken zijn wij druk geweest met onze nieuw meubelcollectie. We willen onze klanten niet alleen verrassen met een steeds wisselende showroom, maar ook met meubels die qua vorm en/of uitstraling net even anders zijn dan anders. We zijn altijd op zoek naar de WOW-factor. Superleuke uitdaging die wat ons betreft de laatste weken goed geslaagd is. Kijkt u zelf maar!

De bank waar je ‘U’ tegen zegt

Niet alleen is Robin van superieure klasse, bij ons in de showroom hebben wij hem in de U-vorm staan. Deze prachtige bank omarmt uw gezin en geeft u een veilig en knus gevoel. Deze stoere uitvoering kan natuurlijk ook afgestemd worden op uw interieur.
Meubelshop Emmen U-bank

Elegant tafelen

Elegant, chique en van super kwaliteit. De eetkamerstoelen en -bank kunnen in diverse kleuren bekleed worden. Deze set staat niet alleen garant voor gezellig dineren, het is zeker ook een genot om naar te kijken… heeft u de rugleuning al van de bank gezien. Een echte WOW-factor toch?
Elegant tafelen Meubelshop Emmen
Elegant tafelen bank achterkant

Hoekbank met classy look

De bank heeft een hele chique uitstraling en dat komt doordat de poten van de bank niet zichtbaar zijn. Ook de bekleding zorgt ervoor dat de bank elegantie uitstraalt. Een fantastische 3-zits bank met royale ottomane.
Classy bank Meubelshop Emmen

Restaurant Chique

Wilt u echt iets anders in huis? Lekker met elkaar aan tafel, maar dan op een wel heel chique manier. Deze set is echt een blikvanger op zich. Wij kozen deze kleur tafel, bank en stoelen uit, maar we kunnen deze set in verschillende kleuren leveren. (Ook de tafel)

RONDE eettafel chique Meubelshop emmen

Wilt u onze nieuwe collectie met eigen ogen bewonderen of uitproberen? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. De koffie staat altijd klaar.