Het komt steeds vaker voor dat bedrijven ons benaderen voor een totale project inrichting. Zo hebben wij voor Caravan Import Weering twee interieursets samengesteld. Hiermee worden de nieuwe chalets gestyled en hebben hun klanten keuze uit twee verschillende sferen.

Chalet inrichting

Hoog of laag, dit is de keuze die u heeft bij het uitkiezen van het interieur van een prachtig chalet. En dan doelen we niet op duur of goedkoper, maar de verschillen zitten in deze pakketten in de eettafel. Bij pakket hoog krijgt u een bartafel met vier luxe barstoelen. U raadt het al pakket laag is een lage eettafel met 4 stoelen. De meubels zijn geselecteerd op de kleinere ruimte van deze chalets. Kleine strakke fauteuils en fijne 2-zitsbank met in het midden een trendy ronde salontafel. Ook de verlichting hebben wij afgestemd op de sfeer en kleur van de meubels. Het kleurrijke vloerkleed matcht goed bij de meubels en geeft naast sfeer, lekkere warme voeten.
Project inrichting
Project inrichting 3
Project inrichting moodboard
Project inrichting bank

Meubels en accessoires

Voor dit project hebben wij niet alleen de meubels geleverd, maar de sfeer compleet gemaakt met bijpassende woonaccessoires en verlichting. Kussens, wand en vloerdecoratie, we hebben het allemaal in huis voor een geslaagd project.

Chalet inrichting 3
Chalet inrichting 4
Chalet inrichting 2

Bedrijven, interieurdesigners en stylisten

Wilt u uw bedrijfsruimte sfeervol laten inrichten, of heeft u een interieurontwerp gemaakt voor uw klant en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij denken graag met u mee. Naast de standaard collectie kunnen wij ook maatwerk leveren. Zo kunt u uw project of die van opdrachtgevers stylen naar wens. Kom langs of maak een afspraak, we nemen graag de tijd voor u en uw klant.

Wilt u het eindresultaat van de chaletinrichting zelf bekijken, of bent u op zoek naar een nieuw chalet? Neem dan gerust een kijkje bij Caravan Import Weering in Veenoord.

Your Content Goes Here