Zoveel mensen, zoveel wensen. Een gezegde die op alles van toepassing is. Zo ook op de fauteuil. Daarom zetten we 7 fauteuils in de spotlight. Dit is slechts een kleine impressie van de stoelen, die wij u kunnen bieden. Welke fauteuil past bij u en uw woonstijl?

De draaifauteuil

Houdt alles in de gaten, vanuit deze draaiende fauteuil. Deze stoel kan 360 graden draaien. Dus wie of wat er ook uw aandacht vraagt, vanuit de relaxte positie draait u zo de goede kant op.

draaifauteuil-fauteuils

De Ronde stoel

Een trend van nu zijn de ronde fauteuils, luxe stoelen of poef met rugleuning. Deze fauteuils laten zich niet in een hoekje zetten. Het zijn stuk voor stuk blikvangers, die het interieur een mooi contrast geven. Daarnaast zijn de ronde fauteuils heerlijk om in te zitten. Het middelpunt van de kamer.

fauteuils-de-ronde-stoel

De moderne relaxfauteuil

De voorheen ietwat logge relaxfauteuil is tegenwoordig, in elke stijl, kleur en materiaal te verkrijgen. Zonder dat de functie van de stoel hierbij verloren gaat. Alle relaxstoelen hebben minstens één relaxfunctie, welke handmatig of elektrisch bediend kan worden. We hebben stoelen met meerdere kantelstanden, voetenkleppen en nog veel meer. Naast persoonlijke smaak, is het heel belangrijk dat de stoel past bij uw zitcomfort en lichaam. Denk hierbij aan beenlengte, zitgedrag en specifieke wensen.

De moderne relaxfauteuil

De nieuwe cocktailstoel

Met zijn mediumformaat zal deze cocktailstoel zichzelf keer op keer bewijzen. Gebruik ‘m in de zithoek, zet de stoel in de slaapkamer om uw kleding op te leggen of ga erop zitten terwijl u uw schoenen aantrekt. De échte klassiekers van deze stoel, veelal van echt leer gemaakt. Tegenwoordig worden ze ook vaak gemaakt van andere luxe materialen, zoals een glanzende velvet. Dit materiaal geeft uw cocktailstoel een elegante en chique look.

fauteuils-De-nieuwe-cocktailstoel

De unieke fauteuil

Deze draaibare fauteuil van Eleonora is een echte eye-catcher in uw interieur. Dankzij de gecapitonneerde rug en de vorm van de fauteuil is ‘Joy’ een lust voor het oog. Daarnaast is het een heerlijk zitmeubel, om lang op te zitten.

Unieke fauteuils

De armloze fauteuil

Op deze stoel neemt iedereen makkelijk plaats. Deze stoere fauteuil is zonder armleuningen uitgevoerd. Naast een fijn zitcomfort is deze stoel ook draaibaar. Ideaal bij de zithoek, een fijne aanwinst in uw interieur.

De armloze fauteuil 2

De vierkante fauteuil

Bij deze klein ogende fauteuil gaat het om het strakke lijnenspel. Met zijn haast vierkante vorm past deze stoel in meerdere woonstijlen. De gecapitonneerde zijkant geeft de fauteuil een klassiek en landelijk uiterlijk.

De vierkante fauteuil

Alle fauteuils zijn in verschillende kleuren en stofsoorten te bestellen. Zit uw gewenste stoel hier niet bij? Kom dan langs in de winkel, dan showen we u de andere modellen.