Op een zelf samengestelde sofa chair wordt lang tafelen nog aangenamer. Houdt u ervan om gezellig met uw gezin of vrienden uitgebreid aan tafel te dineren? Dan is naast een mooie eettafel uw keuze voor de eetstoelen heel belangrijk. Niet alleen de stijl, maar ook de zitvorm zorgen voor uw ideale tafelmoment. Met onze nieuwe collectie eetfauteuils kunnen wij aan al uw wensen tegemoetkomen.

sofa chair

Uw Sofa Chair zelf samenstellen

Een mooie fauteuil maakt uw eetkamer compleet. De zoektocht naar een geschikte fauteuil voor uw eettafel brengt vaak vele vragen met zich mee. Voor welk materiaal kiest u en welke look, wel of geen armleuning? Met onze nieuwe collectie eetkamerstoelen, creëert u zelf uw gewenste eetstoel of -fauteuil.

Meubelshop Emmen blog Creeer uw eigen sofa chair 3

Voor iedere woonstijl

Van klassiek tot trendy, u kunt zelf bepalen in welke stof, kleur en manier waarop de stoel bekleed wordt. Houdt u van een gecapitonneerde eetkamerfauteuils of moet de stoel strak bekleed worden. Bij een industriële woonstijl is een metalen frame passend, voor een landelijke of klassieke look heeft u keuze uit een houten poot. Wanneer de ruimte beperkt is, kiest u waarschijnlijk liever voor een eetkamerfauteuil zonder armleuningen. Maar een eetstoel met armleuningen, biedt meer comfort en kan ook bij de zithoek aangeschoven worden.

Meubelshop Emmen blog Creeer uw eigen sofa chair

Vuilafstotend

Uiteraard kunt u zelf uw gewenste afwerking in stof en kleur bepalen. Extra lang en ontspannen genieten van uw zitmeubelen doet u met de All-in House Service. Gedurende 3 jaar (of evt. 5 jaar) zijn uw meubels beschermd tegen vlekken. Niet alleen ontvangt u voor de volledige serviceperiode hoogwaardige verzorgingsproducten, bij een ‘blijvende’ vlek kunt u rekenen op een professionele reinigingsservice aan huis zonder extra kosten. Om iedereen gelukkig te maken met onze prachtige meubels, leveren wij deze ook op afbetaling. Onze interieuradviseur kan u hierover uitgebreid informeren.

Meubelshop Emmen blog Creeer uw eigen stoel 5
Meubelshop Emmen blog Creeer uw eigen eetkamerstoel
Meubelshop Emmen blog Creeer uw eigen eetstoel
Meubelshop Emmen blog

Proefzitten

Om u een idee te geven, hebben wij diverse modellen van deze sofa chairs in de showroom staan. Komt u gezellig proef zitten, dan serveren wij er een lekker kop koffie of thee bij.