Creëer dit najaar een warme ‘Art Deco’ sfeer in huis! Hoewel de zomer nog moet beginnen, kijken we vooruit naar het komende najaar. Steeds meer hechten we waarde aan de sfeer in huis. Met behulp van woonaccessoires passen we ons interieur aan op iedere woonstijl en jaargetijde. Dit najaar heeft u o.a. keuze uit warme rijke kleuren, gecombineerd met een vleugje goud.

gouden-combinatie-voor-een-warme-art-deco-sfeer-in-huis-meubelshop-emmen

Warme Art Deco sfeer

Oranje en goud vullen elkaar rijkelijk aan. Beide zijn warme kleuren en stralen samen een retro look uit. Steeds vaker zien wij de populaire stijlbeweging van de 20e eeuw terug in de interieurstyling van nu. Deze stijl wordt gekenmerkt door de grafische dessins, strakke lijnen, uitzonderlijke combinaties van verschillende kleuren, materialen en oppervlakken. Deze rijke look wordt vooral beïnvloed door zware materialen, met een zacht en een weelderige uitstraling.

gouden-combinatie-voor-een-warme-art-deco-sfeer-in-huis-meubelshop-emmen-2

Decoratieve kunst

Wilt u een vleugje van vroegere elegantie in huis creëren? Grafische patronen geven uw muren en vloer een charmante uitstraling. Maar ook elementen zoals een marmeren tafeltje of een glanzende kandelaar vullen elkaar perfect aan, om een moderne uitvoering van deze luxe stijl te creëren. Vergeet vooral de verlichting niet, wij hebben meerdere lampen in onze shop, die passen in de Art Deco look. En wat dacht u van onze vloerkleden, zowel in kleur als in dessin zijn er meerder uitvoeringen mogelijk.

marmer-tafel-gouden-combinatie-voor-een-warme-art-deco-sfeer-in-huis

In onze showroom bieden wij diverse meubels passend in diverse woonstijlen aan. Dit aangevuld met onze prachtige woonaccessoires kan u uw eigen stijl samenstellen. Komt u bij ons shoppen? Wij zorgen voor de koffie.

gouden-combinatie-voor-een-warme-art-deco-sfeer-in-huis-meubelshop-emmen 3