Terug van weggeweest is deze stijlvolle drank trolley. We kennen het model allemaal als de theekar. Maar met dit luxe model geef je jouw interieur een luxe uitstraling. Kies je voor bling bling of strak in zwart? Beide uitvoeringen zijn in meerdere woonstijlen toe te passen.

deze drank trolley brengt sfeer in huis goud Meubelshop Emmen

Je bent goud waard

Ieder interieur verdient wel een beetje glans. Stijl de trolley met een mooie bos bloemen of leuke accessoires en hij past er helemaal bij.

deze drank trolley brengt sfeer in huis Meubelshop Emmen zwart

Black is Back

Zwart verveeld nooit en past in ieder interieur. Door jouw eigen styling toe te passen, kan deze zwarte trolley zowel een stoer als chique uitstraling krijgen.

by boo trolley goud meubelshop emmen showroom

Drank trolley of bijzet tafel

Deze trolley is van het bekende Nederlandse merk By Boo en is gemaakt van ijzer. Er zitten wieltjes onder dus hij is ook heel makkelijk te verplaatsen. De afmetingen van de kar zijn 82 x 74 x 45 cm. In onze winkel staat hebben wij de glimmende variant, maar wil je een zwarte, dan is die zo besteld.

By Boo

Of het nu gaat om die unieke Bohemian wallhanger, de zwarte industriële tafellamp, die gekke stalen tor op pootje, dat geprinte exotische kamerscherm van bamboe, een stapel kleurrijke kussens óf een mosgroene fluwelen lounge chair; By-Boo weet áltijd weer te verrassen.

De professionele foto’s zijn van By Boo!