Zondag 10 mei is het weer zover: Moederdag. Op deze dag zetten we onze moeders extra in het zonnetje. Een blijk van waardering en liefde aan degene die altijd voor je zorgt.

Weet je nog hoe blij ze vroeger werd van je zelfgemaakte knutsel? Inmiddels ben je daar misschien te oud voor, maar haar verrassen is echt niet zo heel moeilijk. Natuurlijk wil je wel ieder jaar met een origineel cadeau komen. Daarom willen wij jou helpen.

Moederdag cadeautip

In onze winkel hebben wij een heleboel leuke en mooie woonaccessoires. Ook de By-Boo hoek is voorzien van de nieuwste accessoires. Daarnaast komen wij met iets nieuws: de Moederdag waardecheque. Met deze tegoedbon kan je mams naar hartenlust shoppen in onze winkel. Zo krijgt je moeder altijd het gewenste presentje.

Meubelshop Emmen blog Verras je moeder met het leukste Moederdag cadeau 5

Geef het samen

Wil je je moeder extra verwennen, geef dan samen met je broers en zussen een waardecheque. Zo heeft je moeder meer keuze en kan ze misschien wel die ene stoel kopen, die ze zo leuk vindt. Moeders zijn gek op foto’s! Wij verkopen prachtige lijsten, waarin moeders liefste kunnen shinen. Wat dacht je van een prachtige vaas voor bij die bos bloemen? Samen maak je Moederdag onvergetelijk mooi.

Op de website van BY-Boo vind je alle woonaccessoires per collectie. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, of bezoek onze winkel.