We hebben weer een paar mooie meubels mogen toevoegen aan onze collectie. De nieuwe collectie van Eleonora past in zowel een modern als een industriële woonstijl. De meubels hebben een stoer en strak uiterlijk.

Madison light dressoir

Een prachtig dressoir dat gemaakt is van Acaciahout en MDF, in combinatie met het donker metalen frame krijgt deze kast een industriële look. Het dressoir is niet alleen mooi om te zien, maar biedt een ruime bergruimte dankzij de lades en kastruimte achter de deurtjes. Op de legplanken kunt u uw favoriete spullen neerzetten. Plaats er een mooie lamp op of style de kast met een plant of kunstobject, u kunt het dressoir zo een uniek uiterlijk geven.

Wandkast Eddy

Eddy verrast door zijn stoere uiterlijk. Wat u ook in deze kast neerzet, de kast uit de nieuwe collectie van Eleonora is een lust voor het oog. Deze wandkast biedt ruimte om uw mooiste woonaccessoires, boeken of souvenirs te tonen. De stoere, donkere stalen frames dragen elegant de naturel kleurige planken. Deze zeer betaalbare kast heeft een uniek design, die in meerdere woonstijlen prachtig tot z’n recht zal komen.

Meubelshop Emmen blog Musthaves voor een stoer interieur Eddy

Wandkast Madison light

Deze multifunctionele wandkast is gemaakt van een donker metalen frame, warm Acaciahout en MDF. Deze stoere, industriële wandkast beschikt over twee kastjes en drie lades en veel open vakken. Ideaal om op meerdere plekken in huis of kantoor te gebruiken.

Meubelshop Emmen blog Musthaves voor een stoer interieur wandkast

Fauteuil Joy

Deze fauteuil is niet alleen mooi om naar te kijken, hij zit ook heerlijk. In deze in velvet gestoffeerde stoel kan je heerlijk relaxen met een kop thee of boek. Dankzij de gecapitonneerde binnenkant van de fauteuil krijgt Joy een elegante look. Wij hebben hem in het groen staan, maar deze fauteuil is ook verkrijgbaar ik zwart, roze en geel.

Meubelshop Emmen blog Musthaves voor een stoer interieur joy

Over Eleonora

Industrieel, Scandinavisch, vintage; met de meubels van Eleonora sluit u aan bij de interieurtrends van nu én morgen. De brede collectie kent een groot aantal productlijnen en wisselt meerdere keren per seizoen. Bezoek onze winkel en maak kennis met onze gehele collectie van dit Nederlandse interieurmerk.