Wij hebben gemerkt dat veel mensen wel naar onze winkel willen komen, maar zich daarbij toch niet comfortabel voelen. Speciaal voor die groep en voor alle anderen die niet een spontaan bezoek aan onze winkel kunnen of willen doen, organiseren wij via VIP-shopmomenten.

Wij ontvangen u en uw partner, op afspraak in onze winkel. De deur zal dus alleen voor u geopend worden. Zodat u op uw gemak onze meubels kunt bekijken, uitproberen en zo een goede keuze voor uw toekomstige interieur kan maken. U wordt door ons begeleid op gepaste afstand en verwend met een lekker kopje koffie of thee. U krijgt alle tijd en aandacht zoals een VIP mag verwachten

De VIP-shopmomenten zullen naast onze aangepaste openingstijden plaatsvinden. Wilt u op een avond afspreken, omdat u overdag hard gewerkt heeft, of liever vroeg in de ochtend? Geen probleem!

Wilt u gebruik maken van een VIP-shopmoment? Bel ons dan op: šŸ“± 06-48538273

Belangrijk:

  • 2 personen per VIP-shopmoment
  • Inachtneming van RIVM-maatregelen
  • Bij verkoudheid of ziekteverschijnselen gaat het VIP-shopmoment niet door