‘We hebben o.a. meubels van Eleonora, By-Boo, Sevn en MONDiART’

Showroom Meubelshop Emmen verdubbeld

“Iets meer dan twee jaar na de opening van onze winkel op de Nijbracht in Emmen, kunnen we onze klant nog meer stijlvolle meubels aanbieden”, vertelt een trotse Jozef Wolters. Na een intensieve verbouwing is de winkel in oppervlakte verdubbeld van 1000 naar 2000m². Naast aanbod van prachtige nieuwe meubelsets, is een gedeelte van de bovenetage bestemd voor een permanente outlet.

Maak kennis met het team van Meubelshop Emmen

Het team van Meubelshop Emmen bestaat uit drie mannen: Jozef Wolters (25), Roberto Broekema (48) en Jan Wolters (21). Met z’n drieën zorgen zij ervoor, dat de klant van A tot Z in de watten wordt gelegd. Van verkoop tot het afleveren en monteren van de meubels krijgt iedere klant dezelfde service aangeboden en uitgevoerd door de drie mannen. Roberto: “De passie voor interieur ontstond in de kringloopwinkel, die ik samen met Jozef enkele jaren geleden runde. Naast tweedehands spullen, gingen we steeds meer nieuwe meubels verkopen.”

Luxe woonwinkel
Oktober 2017 opende de Meubelshop in Emmen zijn deuren aan de Nijbracht. Sinds dat moment is de tijd gevlogen. De showroom is gevuld met meubels van merken als Eleonora, By-Boo, Sevn en MONDiART. Ook leveren ze maatwerk van Dimondi by Teugra en Van der Drift Meubelen. Jan: “Door de diversiteit in ons aanbod, kunnen we klanten met diverse woonstijlen ‘happy’ maken met onze meubels.”

Artikel wonen360 2

Klant is koning
De klant wordt altijd vriendelijk ontvangen en krijgt de tijd om lekker rond te kijken. De koffiemachine draait iedere dag overuren, want zonder een lekkere kop koffie of thee is de Meubelshop Experience niet geslaagd. De service die Meubelshop Emmen zijn klant biedt is ook uniek. De klant koopt zonder aanbetaling, kan indien nodig op afbetaling kopen en wie gedurende de afleveringsperiode zonder bank zit, kan er gewoon één lenen.

Artikel wonen360

Slogan
‘Waar het opvalt dat de prijs meevalt’. Met deze slogan wil Meubelshop Emmen aangeven, dat er voor iedere klant, woonstijl en portemonnee een prachtig interieur te koop is. Ieder klant gaat blij de deur uit, daar wordt voor gezorgd.
2020 is met de uitbreiding van de showroom mooi begonnen en het sympathieke Meubelshop-team staat klaar om u te ontvangen.

Meer informatie:
Meubelshop Emmen
Nijbracht 81 A
7821 CB Emmen
info@meubelshopemmen.nl
www.meubelshopemmen.nl

Publicatiedatum:
Auteur: Leo Elenbaas
© Wonen360.nl

Link naar het originele artikel.