Iets meer dan twee jaar na de opening van onze winkel op de Nijbracht in Emmen, kunnen we onze klant nog meer stijlvolle meubels aanbieden. Na een intensieve verbouwing is de winkel in oppervlakte verdubbeld van 1000m² naar 2000m². Naast aanbod van prachtige meubelsets, openen we op onze bovenetage een permanente outlet. Waar u profiteert van kwaliteit interieur met uiteenlopende kortingen. Zo kunnen we nog meer mensen blij maken met onze meubels en service.

Om de heropening te vieren, nodigen wij u op 15 en 16 februari 2020 uit om het nieuwe pand te bewonderen. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u op uw gemak interieurinspiratie opdoen. Ook is er een professionele interieurstylist in huis, bij wie u met uw bouwtekening gratis ‘speed’ advies krijgt. Tijdens deze twee feestelijke dagen krijgt u 10% korting op alle meubels. (deze actie geldt niet voor de meubels in de outlet)

Als klap op de vuurpijl verloten wij 1 cheque t.w.v. € 250. Wat moet u hiervoor doen?

Download hieronder het deelnameformulier. Vul deze volledig in en neem hem geprint mee naar het openingsfeest. Na het feestelijke weekend trekken wij een gelukkige winnaar, die we per email hierover informeren.

Wij hopen u op 15 en 16 februari te ontmoeten. De winkel is zaterdag geopend van 10:00 – 17:00 uur en zondag van 11:00 – 17:00 uur.

Tot dan, Team Meubelshop Emmen.

Winactie formulier
Heropeningsactie winformulier meubelshop emmen