We tellen af naar de feestdagen, het moment om binnen een fijne kerstsfeer te creëren. Dit jaar geven we onze kerstsfeer extra glamour door niet alleen de boom, maar ook ons interieur een ‘touch of gold’ te geven. Deze ‘gouden ouwe’ decoratietrend, is één van onze favoriete! Dit jaar gaan we een stapje verder. We laten zien dat u ook met meubels en woonaccessoires uw woonkamer extra glans kan geven.

Shine

In december gaat het om de kleine lichtjes! Flikkerend kaartlicht in deze donkere dagen geven u een instant gevoel van warmte en gezelligheid. Fijn zijn ook de lampen die uw kamer het hele jaar met een goudgele gloed verlichten. Modern, romantisch of industrieel in iedere woonstijl is er een passend exemplaar te vinden.

Een gouden kerst met Meubelshop Emmen
Een gouden kerst met Meubelshop Emmen 5

Gouden hulpjes

De bijzettafeltjes zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Handig naast de bank voor hapjes en drankjes, gezellig met een plant erop, of een paar tafeltjes bij elkaar als vervanger voor de traditionele salontafel. Super decorerend zijn de bijzettafels met een gouden blad, voor net dat beetje meer uitstraling.

Een gouden kerst met Meubelshop Emmen 4

Woonaccessoires

Ook met woonaccessoires kunt u uw kerstsfeer extra dimensie geven. Met gouden kussens of een lekker warm plaid in die kleur. Decoreer uw  huis met in goudkleur geverfde insecten of met een prachtig gouden bord.

Goud waard

Een fijne fauteuil mag natuurlijk niet ontbreken in huis. Eentje bekleed in een goudkleurige, zacht glanzende velvet is natuurlijk goud waard. Lekker om in te chillen na het kerstdiner en alle avonden die daarna volgen.

Een gouden kerst met Meubelshop Emmen 6
Een gouden kerst met Meubelshop Emmen 2

Kunstzinnig

Ook in de wanddecoratie zien we een vleugje goud terug. Hierdoor krijgt het schilderij een glamour uitstraling en past het mooi bij de overige gouden details.

Gouden kerst

Ook onze kerstboom heeft een gouden randje gekregen. Met goud glanzende en matte ballen laten wij dit jaar onze boom stralen.

Een gouden kerst met Meubelshop Emmen 3

Alle foto’s die bij dit blog gepubliceerd staan, zijn genomen in onze winkel. Dus als u mee wilt doen aan deze ’gold rush’, bent u van harte welkom. De koffie staat voor u klaar!

Een gouden kerst met Meubelshop Emmen 7