We mogen nu wel concluderen dat de zomer echt voor de herfst ingeruild is. Niets fijner dan het in huis gezellig te maken. Met deze Shop-the-look: “Style uw  huis in herfstkleuren” laten we zien dat u met een paar tips, nog meer gezelligheid in huis weet te creëren. Wij hebben naast onze prachtige meubels ook een groot assortiment woonaccessoires,  waarmee u de juiste sfeer kunt toevoegen.

Herfstkleuren

De kleuren van dit najaar zijn allerlei tinten groen en blauw. Met de groene tinten haalt u zeker warmte en het herfstgevoel in huis. Aangevuld met houten accessoires, tovert u direct een andere sfeer in huis.

Meubelshop Emmen Style uw huis in herfstkleuren kaarslicht shop

Kaarslicht

Met kaarsen brengt u natuurlijk direct sfeer in huis. Kies voor warme kleuren. Combineer meerdere kleuren met elkaar. Dan kunt u de kaarsen, die u van de zomer had staan, toch nog even opbranden.

Vloerkleed

Wat direct warmte in huis brengt is een vloerkleed. U heeft heel veel verschillende vloerkleden, qua vorm, kleur en textuur. En ook in prijs! Kies bijvoorbeeld voor naturelle kleuren en grove structuren. Of een lekker hoogpolig tapijt, waar uw voeten in wegzakken.

Meubel shop Emmen Style uw huis in herfstkleuren vloerkleed

Kussens

Kussens heel veel kussens! Kies kussens in meerdere tinten van dezelfde kleur (licht en donker) en bijvoorbeeld één met een leuke print. Ook hierin zijn verschillende texturen te vinden. Hoe hoger het knuffelgehalte van het kussen, des te knusser deze zal staan!

Plaid

Een plaid mag weer op de bank. Dit geeft niet alleen een decoratieve sfeer, maar ook warmte zonder dat we de verwarming meteen hoeven te stoken.

Meubelshop emmen De interieurtrends van 2020 plaid shop the look

Shop the look

In de winkel hebben wij deze herfsttips al toegepast, kom gerust kijken hoe onze stylist dit heeft gedaan. Wist u dat By-Boo bij ons een shop-in-shop heeft? U vindt de uitgebreide collectie op de eerste verdieping.